Boddans Blogg

Boddans Blogg

Boddan på väg mot toppen

Uppdatering från vinterträning, tävlingar och allmänt träningstänk

Svart ute, svart för ögonen

CyklingPosted by Jimmy Bodin Wed, December 14, 2011 21:08:16
Onsdagar:

Består av följande, knallhårda intervaller, en galen träningsmotiverad Smålänning som tränar mer än vad jag gör.

Grymt motiverande och få spärrning av en man förstår här i Närke, vad går det då ut på?
Jo vi beger oss med en halvtimme i benen bort till Universitetet där 2 backar väntar, en väldigt isig som vi skippade efter provkörning. Gick vidare att började i Universitetets backen, den korta. Kändes riktigt bra att börja med den korta intervallen, bra kräm på en gång!

Kan inte hålla med om att det kändes lika bra i intervall nr två, uppför Norrköpingsvägen ut från Universitetet. Lång backe, man ser hela vägen upp till toppen, mental knäck.

VI tog oss igenom alla back intervaller med god vilja, sista gångne uppför sista intervallen. Dog jag fullständigt i mitten, stod upp och mosade ur allt som fanns, oj långt borta till slutet, satt mig ner och farten dog hårdare än vad benen gjorde, började stå upp, sitta ner, stå upp. Så såg det ut hela vägen, sen var det svart för ögonen.

Blev trött, riktigt trött!
Nu sitter jag här mätt och trött, nu så inväntar jag morgondagen, dubbelpass!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by martintrampar Sun, January 01, 2012 18:29:22

"Galen träningsmotiverad smålänning". Det var det finaste nån nånsin kallat mig. På onsdag hoppas vi på att alla spår av förkylningar och muskelsträckningar är borta och så bombar järnet igen!