Boddans Blogg

Boddans Blogg

Boddan på väg mot toppen

Uppdatering från vinterträning, tävlingar och allmänt träningstänk

Gammal jävla skitväg

CyklingPosted by Jimmy Bodin Sun, January 09, 2011 17:39:18

2011 är det året då vurporna hägrar bakom knuten?

Man kan nästan tro det, då det först under fredagen skulle rulla runt på ryggen efter en bra parerad vurpa i modden. Gjorde inte ont för fem öre så det spelade inte någon roll, dock kändes de där vägarna när man med gråt i halsen slogs sönder och samman. Puckelpist!

Idag skulle det dock vara plusgrader och fint. Plusgrader fick jag och en jäkla massa is, när vi gav oss ut mot Fjugersta höll man på och kana av cykeln 7 ggr mellan Marieberg och Fjugersta vägen. Blev lite bättre sen, dock inte bra.

Här var det grusat men inte mer, cykeln levde sitt eget liv flög fram och tillbaka. Det gick iallafall i något som liknade hastighet framåt. Vid Kumla avfarten försvann gruset, det första som dök upp i Stillfors huvud va, nu är det halt. Nu vurpar Bodin!

Klarade mig den gången, var tvungen att ligga och köra ute i snökrafset för på isen hade jag verkligen inget grepp/kontroll alls. I vissa uppförsbackar så var den enda möjlighet att ta sig upp att springa, då är det halt=P

Stillfors som hade kontroll/bättre däck (INTE biltemas tunna dubbdäck) kunde köra lite snabbare, han fick då köra några kilometer för att sedan vända och köra tillbaka igen. Efter första vändan så lyckades jag med det oundvikliga krasha, blev avkastad ner i snön som tur väl var=P.

Överlevde som tur väl vad med en krash till, sen var det finväg ända till Kumla. Vi utnyttjade tillfället med att köra en intervall. Väl där möttes vi av bakelser och godsaker över öronen.

På hemvägen blev det mer intervaller, dock nu med solen som stod högt på skyn. Gött drag hela vägen in till stan! Man fick till slut lite glädje ur detta pass också, det tog sin lilla stund. Men till slut så=D