Boddans Blogg

Boddans Blogg

Boddan på väg mot toppen

Uppdatering från vinterträning, tävlingar och allmänt träningstänk

Födelsedag

CyklingPosted by Jimmy Bodin Mon, May 10, 2010 16:18:05
Ja i fredags var det min födelsedag, härligt men stressigt hade fullt upp hela dagen.

Började morgonen med Födelsedags gröt, mums. Skarvade med ett födelsedagspass på gymmet. Kändes grymt bra, fän va stark man blev över ett år!


På jobbet vad allt sig likt förutom att man fick höra grattis överallt, firade extra på lunchen dagen innan, men på min födelsedag blev det som vanligt en sallad. Lite extra fancy med mer solrosfrön och pumpakärnor.

Jobbade som en gnu, så hann knappt ta rast under dagen, unnade mig själv denna inarbetade tid åt att gå hem lite tidigare.
När man kom ut så blåste så att huset knakade, oj skönt att man ska ut och cykla en sväng.


Körde ut på racern vid fyra tiden och begav mig mot Kronoberg, hade tanke att hämta upp min mössa på Evedal som jag hade glömt. Dock så hade de stängt!!

Så körde vidare i halv storm 4 plusgrader och regn.

Körde mot Sandsbro och det körde ut en traktor i motvinden, bästa födelsedags presenten så långt. Kunde ligga i lä där ända till Sandsbro. Här körde jag dock mot fylleryd sen vidare hemåt. Väl hemma så väntade dusch och lite snabb käk innan mor och far landade.


När väl de kom så stack vi ut till Piazzo teatro. Grymt bra ställe mitt i VÄxjö som jag varmt rekomenderar, efter tre rätters middag så började jag bygga en arbetskollegas dator, packade allt för lördagens race.

Somnade väldigt lätt efter en stressig och händelserik fredag/födelsedag =)


25 år blev jag då, kl 14 14 för att vara exakt!